Home Apps Medscape

Medscape

1063
0
SHARE

H εφαρμογή του Medscape για φορητές συσκευές.

Διαθέσιμη σε Android και iPhone.

Η Medscape από την WebMD (medscape.com) αποτελεί την κορυφαία ιατρική πηγή η οποία χρησιμοποιείται από γιατρούς, φοιτητές ιατρικής, νοσηλευτές και λοιπούς επαγγελματίες της υγείας για ιατρική πληροφόρηση. Η Medscape αποτελεί την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη και με την υψηλότερη αξιολόγηση δωρεάν εφαρμογή για κινητά η οποία απευθυνετα σε επαγγελματίες της υγείας και διαθέτει πάνω από 4 εκατομμύρια εγγρεγραμένους χρήστες.

Η εφαρμογή Medscape για Android™ διατίθεται δωρεάν.

Όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι δωρεάν (Είσοδος χρήστη απαιτείται μόνο την πρώτη φορά που κάποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε ένα δωρεάν λογαριασμό.)

Τα πιο δημοφιλη χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή είναι:
– Ιατρικά Νέα:
Διαβάστε τα τελευταία διαθέσιμα νέα σε πάνω από 30 ειδικότητες, τις ανακοινώσεις του FDA, την οπτική ηγετών του κλάδου, νεα των συνεδρίων, σημαντικά άρθρα καθώς και νέα για τον κλάδο & συμβουλές.
– Πληροφοριες για Φάρμακα και Εργαλεία:
Αναζητήστε σε δευτερόλεπτα τη δοσολογία των φαρμάκων για ενήλικες και παιδιά, ελέγξτε τις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων, αποκτήστε πρόσβαση σε ιατρικούς υπολογιστές και λάβετε την πληροφόρηση για τα ασφαλιστικά πλάνα ώστε να υποστηρίξτε καλύτερα τη φροντίδα τους ασθενούς.
– Πληροφορίες για Ασθένειες & Νοσήματα:
Προετοιμαστείτε για τους ασθενείς επανεξετάζοντας πληροφορίες για κλινικές παρουσιάσεις, εξετάσεις και θεραπεία για πάνω από 4.400 ασθένειες και νοσήματα. Η συγγραφή και η ανασκόπηση γίνεται από ειδικούς ιατρούς.
– Ιατρικοί Υπολογιστές
Πρόσβαση σε 129 ιατρικούς υπολογιστές οι οποίοι καλύπτουν τύπους, κλίμακες και απευθείας ταξινομήσεις. Επιπλέον, 600+ φάρμακα στις παραπομπές διαθέτουν ενσωματωμένους υπολογιστές δοσολογίας.
– Συνταγολόγιο
Βρείτε αν ένα φάρμακο καλύπτεται από κάποιο συγκεκριμένο ασφαλιστικό πλάνο και συγκρίνετε εύκολα τις βαθμίδες για τα φάρμακα που βρίσκονται στην ίδια κλάση έτσι ώστε να αξιολογίσετε τυχόν εναλλακτικές για τον ασθενή σας. Επιλέξτε από την πλήρη λίστα των 1.800 ασφαλιστικά πλάνα στις 50 πολιτείες.
– Συνεχή Ιατρικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Σπουδών:
Ολοκληρωμένα πιστοποιημένα από το CME/CE προγράμματα σπουδών για την επαγγελματική ανάπτυξη και την κάλυψη των απαιτήσεων για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε πάνω από 1.000 διαφορετικές θεματολογίες σε πάνω από 30 ειδικότητες.
– Offline Πρόσβαση:
Η πρόσβαση στα Φάρμακα, η αναφορά για τη διαδικασία καθώς και ο έλεγχος αλληλεπιδράσεων των φαρμάκων μπορεί να γίνει ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο internet αρκεί να επιλέξετε να κατεβάσετε την βάση δεδομένων κλινικών αναφορών.

SHARE
Previous articleJournal Club
Next articleQxMD Read