Το παρθενικό ταξίδι της Axion Hellas ξεκίνησε στο Ιόνιο

Το παρθενικό ταξίδι της Axion Hellas ξεκίνησε στο Ιόνιο

Με σκοπό να βοηθήσει κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών, σε ιατρικό επίπεδο και όχι μόνο η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική οργάνωση Axion Hellas πραγματοποίησε το παρθενικό της ταξίδι σε Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου. Με κύριο μήνυμα το We Support Society η Axion Hellas έκανε την εμφάνιση της πριν από λίγους μήνες και το έργο της πλέον φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Κύριος πυλώνας του πρώτου αυτού ταξιδιού είναι οι ιατρικές εξετάσεις, αλλά και ο σχολικός εξοπλισμός για τους μαθητές των νησιών.

Η ομάδα των ιατρικών εθελοντών αποτελείται από έναν αριθμό γιατρών και νοσηλευτών, πολλοί εκ των οποίων είναι ιδρυτικά μέλη της AXION HELLAS, και είναι καθιερωμένοι στους τομείς τους.

Στην Axion Hellas συμμετέχουν εθελοντικά, άνθρωποι με παρουσία σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, επαγγελματικής και επιστημονικής ζωής με κοινό γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο, την κοινωνία εν γένει, την αγάπη για την Ελλάδα και τη θάλασσα.

Σκοπός της Axion Hellas είναι η βελτίωση της ζωής των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας, παρέχοντας ιατρικές εξετάσεις, δημιουργώντας υποδομές καίριας σημασίας για την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων, ενώ παράλληλα θα διοργανώνονται σεμινάρια για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Πρόεδρος και εμπνευστής ο Βασίλης Πατέρας, με ιστορία στην υποστήριξη ευπαθών ομάδων της νησιωτικής Ελλάδας. Από πλευράς ιατρικών εξετάσεων, χορηγός των σπιρομετρήσεων είναι η εταιρεία Pharmathen.

Μάθετε περισσότερα για την δράση της Axion Hellas στο site τους www.axionhellas.gr και γίνετε και εσείς μέλος της.

FullSizeRender (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ